Tallinnan ostosten- ja kauppojen esittely

Tosiaan, siis minä (Ester) olin Tallinnassa reissaamassa 28.2.-1.3. ja haluaisin nyt esitellä ostoksiani ja vähän tarkemmin kertoa kaupoista teille esittelyä.


Kangadzungel XXL


Liikkeet:

-Tartu maantee 35 (tehtaanmyymälä ja yläkerrassa outlet)

auki Ma-Pe klo 9.00-19.00 ja La-Su klo 9.00-17.00

-Gonsiori 2

-Pärnu maantee 558A 

auki Ma-Pe klo 10.00-20.00 ja La-Su klo 10.00-18.00

-Mustamäe tee 12

 auki Ma-Pe klo 9.00-19.00 ja La-Su klo 9.00-18.00


Tuotteet:

Kangadzungel XXL on kyllä ehdottomasti kallein näistä postauksen kaupoista, mutta silti halvempi kuin suomessa. Enimmikseen myynnissä on kankaita, erilaisia ja materiaalisia nauhoja, helmitavaroita, nappeja, naamiaispukuja ja lankoja aika vähän. Itse kävin tutustumassa vain tuohon tehtaanmyymälään ja outlettiin, joissa onneksi oli varattu vanhemmille ja pikkulapsille sohvia ja leikkipaikka. 
Outlet taas on, miten sen nyt sanoisi, täynnä kaikkea varaston pohjalle jäänyttä ja pilaantunutta. Kyllä hyviäkin tuotteita oli, ei siinä mitään, mutta suurin osa tavaroista oli aika kärsineitä. Todella älyttömän halpa, kaikki ostokseni maksoivat sieltä yhteensä vain 3.86€, johon sisältyi naruja ja iso pala velboaa ja helmiä. Eli älä katso hintalappuja tässä kaupassa, kaikki on halpaa ja lopullisesta hinnasta tuli vielä 75% alennusta!Ostokset:
Kangazungel XXL ostokset. Kaikki tämä 23.80€.

Elis siis:
4m nylonnauhaa
2m reikäkuminauhaa
5 paikkaa
6 rusettia (yksi puuttuu kuvasta)
2 pussia helmiä
mokkanahkanyöriä
1 pussi koruosia Ostokset outletista, kuvasta puuttuu harmaa velboa. Kaikki tämä vain 3.86€!
Eli siis:
6m naruja
2 pussia helmiä
1 pussi tähtiniittejä
iso pala harmaata velboaaAbakhan fabrics


Liikkeet:

-Pärnu maantee 69

auki Ma-Pe klo 9.30-18.30 ja La klo 10.00-16.00

-Tartu maantee 63

auki Ma-Pe klo 9.00-19.00 ja La klo 10.00-16.00

-A.H. Tammsaare tee 116 (Mustika Centre)

auki Ma-Pe klo 10.00-20.00 ja La klo 10.00-18.00

Tuotteet:

Abakhan fabricsista saat lähes kaiken tarvittavan, hyvin hinnoin. Itse kävin Tartu maanteen liikkeessä, jossa oli erikseen puolet kankaille ja langoille ja toisella puolella oli nauhoja, nappeja, nyörejä, metalliosia, ketjuja, ompeluvälineitä ja kaikenlaista pienempää tavaraa. Tallinnan velboat löytyivät täältä! Sain vähän yli 20€ 3 jättivelboaa ja yhden valtavan pehmofleesen. Kankaat myytiin suurinosa kilohinnoin. Se jäi kaduttamaan, että ostelin täältä solkia ja renkuloita, tulivat aika kalliiksi ja halvcempiakin löytyi. En myöskään suosittele lankojen ostoa välttämättä täältä, halvemmallakin löytyy samanlaisia.

Ostokset:Kangaspuolelta tarttui mukaan tällaiset hintaan 22.28€. 
Eli siis:
(ylin harmaa velboa Kangadzungelista)
Kolme velboaa
Valkoinen pehmofleese
  Tilpehööripuolelta löysin tällaisen kasan tavaraa. Oli kassalla vähän hommian kaiken metritavaran kanssa :D Maksoi yhteensä 56.10€ (hinta kallis, koska soljet ja renkaat veivät yli puolet hinnasta :( ). Eli siis:
   Paaaljon satiininauhaa (yli 25m)
    2m heijastinnauhaa
     tupsuja riimuihin
      solkia
       renkaita
        värillisiä ketjuja
         2m narua
          2 korun kaulanauhaa

          2m korunauhaa


          Karnaluks

          -K.A. Hermanni 1C (tosiaan, aika vaikea löytää, ovessa vain pieni kyltti ja sitten pitää kiivetä aika monet portaat ylös ja soittaa ovikelloa, että pääsee sisään).

          auki Ma-Pe klo 9.00-17.00

          Tuotteet:

          Jos nyt totta puhun, meinasin pyörtyä nähdessäni valtavan hallin täynnä kaikkea mahdollista, mitä voisi koskaan kuvitella. Tila oli aivan valtava! Jos haluat HALPAA tavaraa, unohda Kangadzungelit ja Abakhan fabricsit, MENE KARNALUKSIIN! Täältä löydät myös ehdottomasti suurimman valikoiman eri tuotteita. Tavaraa löytyy, kuten jo mainitsin, kaikkea! Nauhoja, solkia, renkaita, lukkoja, lankoja, rasioita, helmiä, ketjuja, nyörejä, pitsejä, metallihärpäkkeitä, niittejä, ompelulankoja ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Ainut tuote, mitä en hirveästi täällä nähnyt, olivat kankaat. Minut raahattiin yli tunnin päästä pois kaupasta, vaikka en ollut edes ehtinyt ostaa tai kiertää kauppaa kokonaan, vanhemmilla meni hermot XD. Ainut huono puoli, tavaraa ja ihmisiä on niin paljon ja tilaa niin vähän, että ei meinaa löytää mistään mitään. Jos olisin ollut fiksu, olisin käynyt Karnaluksin ensimmäisenä, en viimeisenä, kuten nyt tein. Olisi säästynyt paljon rahaakin siinä.

          Ostokset:
          Kuten mainitsin, ostokset jäivät todella pieneksi poisraahaamisen takia. Tässä nyt, mitä ehdin kasaan haalia. Maksoivat yhteensä 38.66€. Mohairit vievät suurimman hinnan:
          8 mohair-lankaa
          20 ruusuke hakaneulaa
          10 lukkoa
          15 solkea
          20 avainrengasta
          2m ketjua
          3 pussia värillisiä niittejä
          1 pussi pikkukulkusia
          ompelulanka


          Helmehaldjas

          -Tartu maantee 55


          Aivan ihana ja edullinen helmikauppa, jossa kävin törsäämässä n. 43€. Helmiä ja helmitarvikkeita laidasta laitaan. Täältä sai ostettua myös mm. fimo-massaa.          Muut ostokset

          No, esittelenpä nyt tässä samalla muut ostokseni, kun kerran aloitin.

          Pitäähän sitä herkkuja ostaa laivalta ja ihan maaltakin. No, osa menee kyllä tuliaisiksi...

          Pari perus H&M paitaa.

          Tällainen tosi söpö käsintehty kissa löytyi vanhankaupungin pikkuputiikista.

          Tosiaan, hyvä reissu oli. Ja se jäi vielä mainitsematta, että kaikki nämä kaupat, missä kävin, sijaitsivat saman kadun varrella/kulman takana. Siksi valitsin juuri nämä muiden samojen liikkeiden joukosta. Shoppailun lisäksi käytiin myös Kiek in de Kök:issä (museo) ja Lentosatamassa. Erityisesti Lentosatama oli todella hieno paikka, suosittelen. 

          Jos tulee kysyttävää jostain tuotteista, hinnoista tai liikkeistä, kerron mielelläni lisätietoja! Ja jos nyt edes jaksoitte lukea tänne asti XD. 

          -Ester

          Kommentit

          Tämän blogin suosituimmat tekstit

          Vanhat hevoset

          Soilesterin Syyskisat 2015