Lavikantilan kisat 6.3.2016Nyt olisi minun (Esterin) vuoden kisakausi avattu, nimittäin minulla oli Lavikantilan maneesikisat 6.3. Kyydissämme tulivat myös kht Pilvipeitteen Elzu, kht rivendelin Susse ja kht Solitaren Emma. Kisapaikalle saavuimme pari minuuttia myöhässä edessä madelleen auton takia.

 Ensimmäinen luokka oli 20cm tyyli. Siihen osallistuin Panilla, jolla oli myös ensimmäiset kisat. Rata meni hyvin ja Pan oli yllättävän rauhallinen. Oon ylpee pienestä! Yhtään pudotusta ei tullut ja muutenkin meni hyvin, mutta oma kunto vaan petti heti radan puolessavälissä. Kuinkas ollakaan, voittohan sieltä tuli!
20cm tyyliluokka Panilla
 

 Kaikissa luokissa oli sama 10 hypyn rata. Seuraavaankin luokkaan, joka oli 40cm tyyli, osallistuin myös Panilla. Radan alusta asti sain pysytellä säälittävien yksittäisten pikkupukkien kyydissä, kun ei poika olisi halunnut melkein heti edellisen radan jälkeen toista rataa mennä. Tästä huolimatta puhdas rata ja ensimmäinen ruusuke tuli, ihme kyllä.

40cm tyyliluokka Panilla
 
Pan oli ihan intopinkeenä :D
 

 Kolmantena luokkana oli 60cm aika. Siihen osallistuin sekä Chillalla, että Panilla. Molemmilla radoilla meni hyvin, mutta molemmat hepat liikkuivat aika laiskanpulskeasti radat. Chillalla sijoituin kumminkin 3. ja Panilla olin luultavasti siinä kolmen seuraavan sijoituksen tienoilla. Loppukisat olinkin sitten pelkkänä katsojana ja myyjänä. Vähän sain tavaroita myytyä.
 Ihan hyvät pikkukisat oli näin vuoden alkuun, kun en kunnolla ole ratsastanut kuin ennen lumien tuloa. Kuntohan siinä tosiaan petti todella nopeasti! Kuvien laatu oli todella huono, tiedän. Valitan siitä!

-Ester
60cm aikaluokka Chillalla
 
Pieni ilmavara :D
 
Jotain pientä myytävää tein myös mukaan...
 
-Ester

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tallinnan ostosten- ja kauppojen esittely

Vanhat hevoset

Soilesterin Syyskisat 2015