Soilesterin Syyskisat 2015

Kisoista selvitty hengissä! Onni ei suosinut meitä tälläkään kerralla sään suhteen; tihkusateelta ei vältytty koululappuja kirjoittaessa.
 ©Hanska
Kisojen suunnittelu alkoi jo kaksi kuukautta ennen totuuden hetkeä (20.9.) hirveällä miettimisellä, tulostusurakalla, ruusukkeiden ompelulla ja ratojen suunnittelulla. Kisakirjeet lähtivät matkaan viikko operaation aloituksesta. Luokiksi valikoituivat näyttelyt, suursuosikki maastoesteet, Helppo C ja Vaativa B, tynnyrinkierto, esteet 40-50 cm ja 60-70 cm sekä uudempana lajina hasardiesteratsastus.

Kisapäivän valjetessa pikku-Ester ja -Soile panikoivat lähtölistojen kanssa. Viimehetken muutoksilta on kumminkin mahdotonta välttyä. Jälki-ilmoittautuneita tuli useisiin luokkiin kiitettävästi. Hätiköinnin lomassa Soile teki kisaponilleen Pötrikselle kymmenessä minuutissa turparemmittömät suitset ja Ester haravoi koulukentän näkyviin.

Kisaajat saapuivat hyvissä ajoin (toisin kuin Soile ja Ester). Hätistimme aikaiset linnut verkkaamaan ja tutustumaan kisapaikkaan. Itse juoksimme sisään ja ulos kantamassa tavaroita ja ottamassa kisaajia vastaan.

Tuulesta temmatun alkupuheen jälkeen luokat pyörähtivät käyntiin näyttelyillä. Hienoja otuksia kaikilla, nostamme hattua! Esterin ohjatessa kisaajat tutustumaan maastorataan Soile jäi (yksin) kisapaikalle laskukoneen virkaan. Maastoesteet taisivat jälleen olla suosituin luokka. Ootte sairaannopeita tyypit! Kaikkien ajat menivät alle ihanneajan. Kouluradoilla oli hienoja ja tasaisia suorituksia. Tynnyrinkierrossa nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Esteet ylittyivät vikkelästi ja ilmavaroilla. Hasardiesteratsastuksen säännöt olivat kauhistus, mutta luokka rullasi hienosti!

Kiitos kaikille mahtaville ihmisille ja hevosille! Kisaajia oli 19 kun meidät laskettiin mukaan. Olitte upea porukka, kumpa olisimme ehtineet jutella kaikkien kanssa enemmän!

Tulokset palkituista:

Näyttelyt
1. Hanska- BBN. Herrasväen Pikkuleipä
2. Rindi- BBN. Prince Vailiant
3. Saappu- Candy floss cloud
 ©Lumipallo

Maastoesteet
1. Mette
2. Line
3. Elsi

Helppo C
1. Rindi
2. Silja
3. Jenna
 ©Lumipallo


Vaativa B
1. Sanna

Tynnyrinkierto
1. Soile
2. Saappu
3. Hanska

 ©Lumipallo


40-50cm
1. Heta
2. Lumipallo
3. Hanska

60-70cm
1. Rindi

 ©Heta
Hasardiesteratsastus
1. Milka
2. Hanska
3. Siiri

Paras Pari
Siiri & BBN. Wild Berry


-Ester ja Soile

 ©Lumipallo
 ©Lumipallo


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tallinnan ostosten- ja kauppojen esittely

Vanhat hevoset